Välkommen till Mobal
Hur skapar jag en profil på Mobal?

Logga in på app.mobal.io för att skapa en företagsprofil på Mobal.

Siri Enckell avatar
Skrivet av Siri Enckell
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Navigera till profilavsnittet på Mobal och klicka på knappen i det övre högra hörnet, "+ Ny profil", och klicka sedan på fliken "Skapa ny företagsprofil"

När du har klickat på knappen "Skapa ny företagsprofil" kommer du att omdirigeras till avsnittet för profilskapande på Mobal. Här kan du fylla i all viktig företagsinformation.

Obligatoriskafält

Namn

Kategori

Service Area

Land

* Det är dock bäst att fylla i så mycket information som möjligt om ditt företag för bästa profilupplevelse.

När du har skapat din profil klickar du på knappen "Spara och fortsätt" i det övre högra hörnet. Du kommer till anslutningssidan, där du kan ansluta din Mobal-profil till de kanaler du vill hantera från Mobal.

Klicka på knappen "Anslut" på integrationskortet för att fortsätta med anslutningen av dina profiler.

När detta är gjort klickar du på knappen Fortsätt i det övre högra hörnet för att börja hantera den.